35 000 Eur laimėtojos sėkmės paslaptis – žaidimas su tais pačiais skaičiais

Dvylikto mėnesio dvyliktą dieną vos prabudusi vilnietė Renata nusprendė įsigyti loterijos „Vikinglotto“ bilietą. Tą ji darė internetu ir pati rinkosi skaičius – beje, ne atsitiktinius, o žyminčius artimųjų gimimo datas bei fragmentus iš jų telefono numerių. Kitą dieną Renatos bilietas laimėjo 34 498 Eur. Ir tai buvo jau ne pirmas kartas, kai tas pats skaičių rinkinys jai atnešė sėkmę.

Moka mintinai

Sau reikšmingą skaičių kombinaciją Renata susidėliojo maždaug prieš du metus. Nuo tada tiek „Vikinglotto“, tiek kitų loterijų bilietus perka tik būtent su tais skaičiais.

„Pirmiausia atradau, kad internetu rinktis skaičius patogu. O tada tiesiog nusprendžiau laikytis pastovumo. Kelis kartus „Eurojackpot“ loterijoje laimėjau po tūkstantį. O dabar štai – pasitaikė ir kur kas didesnė suma“, – džiaugiasi Renata.

Kaip vieną iš žaidimo su tais pačiais skaičiais privalumų moteris įvardina ir tai, jog galiausia jie įsimena. Tad bilietus ji gali tikrinti tiesiog iš atminties.

„Taip buvo ir tą trečiadienio vakarą, kai rodė „Vikinglotto“ laidą. Net nežiūrėdama į bilietą supratau, kad išriedėję penki iš šešių pagrindinių bei Vikingo skaičius – sutampa su mano pasirinktais skaičiais“, – prisimena vilnietė.

Dar nebaigta

Renatos susidomėjimą loterijomis lėmė sėkminga pradžia. Praeityje viename žaidime moteris visai šeimai laimėjo kelionę į Italiją.

„Nuo tada kartas nuo karto vis sudalyvauju loterijose – ir man sekasi. Kai pranešu namiškiams apie laimėjimą, jie jau net nelabai nustemba, visi pripratę“, – juokiasi žaidėja.

Tiesa, Renata dar turi ko siekti – su tuo pačiu skaičių deriniu bandys laimėti ir Aukso puodą.

„Juk jau nedaug trūko – vos vieno skaičiaus. O ir metas dabar palankus, nes pagrindinis prizas maksimalus“, – aiškina Renata.

Trečiadienį „Vikinglotto“ Aukso puode – 25 milijonai eurų, o didysis prizas – 4,5 milijono eurų.

Didžiausia suma, kurią šioje loterijoje laimėjo lietuvis – 13 milijonų eurų. Tiek 2021 metais atiteko vilniečiui.