Išsipildė vilnietės svajonė apsilankyti „Teleloto“ studijoje: laimėjo net dviejuose žaidimuose

Po dviejų metų pertraukos „Teleloto“ žaidėjai vėl turi galimybę rinktis studijoje – ir tuo itin džiaugiasi vilnietė Ieva. Praėjusią savaitę gyvai laidoje dalyvavusi mergina laimėjo net dviejuose studijos žaidimuose. O tai, kad turėjo progą sudalyvauti legendinės loterijos filmavime – vadina išskirtine patirtimi.

Laimingą bilietą dovanojo mama

Paklausta, kaip įsigijo į „Teleloto“ studiją atvedusį bilietą, Ieva sako turinti dėkoti mamai.

„Nors ir pati jau kelis metus kartas nuo karto įsigyju loterijos bilietų, bet būtent šį – man padovanojo mama. Įteikė kartu su lauktuvėmis, vieną vienintelį, ir jis buvo laimingas“, – pasakoja mergina.

Laimėjo dukart

Jokių abejonių, ar verta sekmadienio rytą vykti į „Teleloto“ laidos filmavimą, Ieva sako neturėjusi. Priešingai – labai džiaugėsi, kad pagaliau gavo kvietimą.

„O gal gyvenime daugiau tokia proga ir nepasikartos? Reikia kiekvieną galimybę išnaudoti. Tad nepaisant to, jog po vakarojimo žiūrint „Eurovizijos“ finalą buvo gan sunku keltis, kartu su broliu džiugiai vykome į žaidimą“, – juokiasi vilnietė.

Ir atvykę – nepasigailėjo. Ieva buvo atrinkta dalyvauti jau pačiame pirmame studijos žaidime „Intervalas“, kuriame susižėrė 3 000 eurų. O paskutiniame žaidime „Deganti linija“, laiku žengusi žingsnį, ji taip pat tapo viena iš laimėtojų.

„O ir šiaip buvo įdomu pamatyti, kaip viskas vyksta už ekranų, patį filmavimo procesą. Susipažinau ir su šalia sėdėjusia žaidėja, netgi pasitarėme su ja „Degančios linijos“ žaidimo metu. Tad buvo tikrai smagi ir išskirtinė patirtis“, – tikina Ieva.

Išlaikė intrigą

Tiesa, iškart po filmavimo mergina apie savo sėkmę nesipasakojo. Paskambinusi mamai tik pasakė, kad ši vakare pažiūrėtų laidą.

„O kai jau pamatė – labai džiaugėsi. Gaila, tik kad laidos metu taip ir neperdaviau jai linkėjimų. Žinoma, ir dalį laimėjimo mamai skirsiu. Juk būtent jos dėka ir turėjau galimybę būti studijoje“, – pokalbį užbaigia „Teleloto“ laimėtoja.

Kiekvieną sekmadienį 30 „Teleloto“ žaidėjų laimi kvietimus kitą savaitę dalyvauti studijos žaidimuose. Nuo 2020 m. kovo mėnesio dėl pandemijos žaidėjai rinkdavosi tik nuotoliniu būdu. Tačiau nuo 2022 m. gegužės 8 d. sekmadieniniai žaidimai ir vėl vyksta gyvai – „Teleloto“ studijoje, įsikūrusioje Vilniuje.