Kai trečias kartas sumeluoja – ketvirtas garantuoja

Kaip meilė ne visada apima iš pirmo žvilgsnio, taip ir sėkmė ne visada atkeliauja su pirmu loterijos bilietu. Tą suprantanti vilnietė Liucija nepasidavė, kol ketvirtą kartą sudalyvavusi „Eurojackpot“ žaidime laimėjo 34 497 Eur.

Kur rankos vedė

Apskritai loterijose Liucija – ne naujokė. Tačiau iki šiol ji beveik visada dalyvaudavo kitame žaidime ir bilietus pirkdavo internetu.

„O pastaruoju metu susidomėjau „Eurojackpot“ ir nors pradžia nebuvo sėkminga – vis nusipirkdavau po bilietą. Tą laimingąjį – ketvirtąjį – įsigijau parduotuvėje „Norfa“, įsikūrusioje Savanorių pr. 176. Buvo antradienis, žaidimo diena – ir stovint prie kasos tiesiog pati ranka pakilo prie bilietų stovelio“, – prisimena vilnietė.

Susikaupimo diena baigėsi smagia žinia

Tiesa, įpratusi prie elektroninių bilietų ir to, kad jie patikrinami automatiškai, moteris pati pasitikrinti popierinį bilietą pamiršo. Mintis apie praėjusį žaidimą toptelėjo tik po kelių dienų.

„Buvo Vėlinės. Po ilgos dienos viena grįžau namo ir akys užkliuvo už to bilieto. Pirmiausia pasitikrinau telefonu. Po to įsijungiau ir kompiuterį – rezultatas buvo tas pats. Tada dar sūnui nusiunčiau ekrano nuotrauką. Jo akys matė tą patį, ką ir manosios“, – juokiasi daugiau nei 34 tūkstančių eurų laimėtoja.

Stengsis pridurti daugiau skaičių

Pasiteiravus, ką planuoja veikti su sąskaitą papildžiusia penkiaženkle suma, Liucija sako, kad ją augins.

„Butas suremontuotas, automobilis yra, sūnus apsirūpinęs – rimtų pirkinių nenusimato. Pinigai keliaus prie santaupų. O vėliau – kas žino, gal juos papildys ir dar vienas laimėjimas“, – optimistiškai nusiteikusi žaidėja.

„Eurojackpot“ – viena populiariausių loterijų Europoje, kuri vienija net 18-os šalių žaidėjus. Lietuvoje ši loterija pradėta organizuoti 2013 metais. Nuo tada ji daugybę mūsų tautiečių pavertė įspūdingų sumų laimėtojais, o keletą – ir multimilijonieriais.