Laimėjimas leis dar kartą išskleisti sparnus

Vienos istorijos, kurias mums pasakoja loterijų laimėtojai, lengvai kilsteli virš kasdienybės ir kelia šypseną. Kitos – nuleidžia ant žemės ir priverčiančia susimąstyti. O kauniečio Vito pasakojimas padarė tiek tą, tiek aną. „Čia yra, čia nėra“, taip apie sėkmę savo gyvenime kalba žaidėjas ir, nepaisydamas aplinkybių, stengiasi mėgautis kiekviena diena. 

Antras laimėjimas 22 dieną

Viena iš Vito kasdienybę praskaidrinančių pramogų – loterijos. Pavyzdžiui, „Jėga“, kurioje visai neseniai vyras laimėjo 6807 Eur.

„Laimingą bilietą pirkau internetu, trečiadienį, iš pat ryto. Todėl, kad tada buvo 22 mėnesio diena“, –pasakojimą pradeda kaunietis ir netrukus paaiškina, kuo ji jam ypatinga.

„Prieš maždaug dešimtmetį, 22 mėnesio dieną, „Teleloto“ studijoje laimėjau daugiau nei 16 000 litų. Tada su žmona susiremontavom butą, patogiai įsikūrėm. Visa tai prisiminęs pagalvojau, kad reikia suteikti 22 dienai antrą šansą mus pradžiuginti“, – juokiasi žaidėjas.

Žmonos noras

Tiesa, per laimėjimus skiriančius metus stipriai pasikeitė ir kauniečių gyvenimo aplinkybės. Deja, bet sveikatos loterijoje kauniečių pora ištraukė nelaimingą bilietą – Vitui teko patirti rimtą operaciją, o jo žmoną užklupo onkologinė liga.

„Vienur laimi, kitur pralaimi – toks tas gyvenimas. Kai žmonai pasakiau, kad vėl laimėjau loterijoje, ji prasitarė, kad dar labai norėtų nuskristi į Turkiją. Tai pasidomėsim galimybėmis ir bandysim dar kartą išskleisti sparnus“, – planus atskleidžia 6807 Eur „Jėgoje“ laimėjęs Vitas.

„Jėga“ yra ilgiausiai vykstanti loterija Lietuvoje. Žaidimai vyksta kasdien – jų metu išrieda šeši pagrindiniai ir vienas papildomas skaičius – nuo 1 iki 30. Laimima, jei pavyksta atspėti bent tris pagrindinius skaičius.