Laimėti 40 tūkst. Eur padėjo ritualas

Tarptautinėje, dešimt šalių jungiančioje loterijoje „Vikinglotto“ – ir vėl lietuvių sėkmė. 40 621 eurą laimėjo vilnietė Regina (vardas pakeistas laimėtojos prašymu), kuriai padėjo kassavaitinis dalyvavimo žaidimuose ritualas ir artimųjų gimimo datos.

Pati rinkosi skaičius

Regina laimėjo „5+1“ kategorijos prizą – t.y. atspėjo penkis pagrindinius iš šešių ir vieną papildomą skaičių.

Žaisdama internetu, visus juos moteris rinkosi pati ir daliai jų panaudojo artimųjų gimimo datas.

„Prieš kurį laiką susigalvojau tokią pramogą – kiekvieną savaitę perku tris skirtingų žaidimų bilietus: „Teleloto“, „Eurojackpot“ ir „Vikinglotto“. Jei tik galiu pati rinktis skaičius, tą dažniausia ir darau – tarp atsitiktinių skaičių įmaišau vaiko, vyro gimtadienius. Ir perku dažniausia internetu – nes taip man patogu ir bilietai nepasimeta. Popierinius bilietus aš labai dažnai pamiršdavau patikrinti“, – pasakoja vilnietė.

Vyrui prireikė įrodymų

Laimingąjį „Vikinglotto“ bilietą Regina įsigijo šeštadienio popietę. O apie laimėjimą sužinojo tik beveik po savaitės.

„Visą tą laiką netikrinau elektroninio pašto. Tik penktadienį po darbų prisijungiau prie savo loto.lt paskyros ir peržiūrėjau įsigytus bilietus. Niekaip negalėjau patikėti savo akimis. Iškart skambinau vyrui, pasakiau, kad laimėjau, bet jis mano žodžiais nepatikėjo. Tada dariau telefono ekrano nuotrauką ir siunčiau kaip įrodymą“, – juokiasi daugiau nei 40 tūkstančių eurų laimėtoja.

Keičiasi atostogų planai

Už laimėtą penkiaženklę sumą vilniečiai pirmiausia žada padengti paskolas ir šiek tiek atsinaujinti buitį. O likusiais pinigais – pasimėgauti.

„Buvome suplanavę paprastas vasaros atostogas, tačiau dabar, atsiradus daugiau finansų, šiek tiek keičiame planus. Galėsime sau leisti daugiau, mažiau skaičiuoti, atsipalaiduoti“, – būsimu poilsiu džiaugiasi Regina.

„Vikinglotto“ loterija organizuojama Lietuvoje, Norvegijoje, Suomijoje, Danijoje, Slovėnijoje, Belgijoje, Estijoje, Latvijoje, Islandijoje ir Švedijoje. Žaidėjai iš šių šalių kiekvieną trečiadienį varžosi dėl Aukso puodo, kuris varijuoja nuo 3 iki 25 milijonų eurų, bei kitų piniginių prizų.

Didžiausia suma, kurią „Vikinglotto“ laimėjo lietuvis – 13 milijonų eurų. Ji 2021 metais atiteko vilniečiui.