Lemtingas sustojimas: degalinėje įsigytas bilietas laimėjo 200 725 Eur

„Eurojackpot“ žaidėjo Antano (vardas pakeistas) iš Telšių laimėjimo priežastis ir paskirtis ta pati – darbas. Vykdamas pas klientą vyras stabtelėjo pakelės degalinėje ir įsigijo loterijos bilietų. O netrukus sužinojo, jog laimėjo 200 725 Eur, kuriuos investuos į verslo plėtrą.

Paskutinis iš keturių

Antanas darbo reikalais vykti iš Telšių į Vilnių susiruošė vieną antradienio rytą. Tačiau vos pajudėjęs – sustojo.

„Dar Telšiuose užsukau į degalinę ir atsiminiau, kad šiandien „Eurojackpot“ žaidimas, o aš neturiu bilieto. Tai kad kompensuočiau tokį savo aplaidumą, įsigijau net keturis“, – juokiasi žaidėjas.

O po šio lemtingo sustojimo Antanas taip įsisuko į reikalus, kad tuos bilietus atsiminė tik savaitgalį. Beje, ir tada jis laiką leido savo ofise – tad tikrinosi internetu.

„Pirmi trys bilietai buvo nelaimingi, tai vesdamas ketvirto numerį jau tikrai nieko nesitikėjau. Bet staiga ekrane pasirodė skaičius – ir dar labai ilgas“, – apie tai, kaip jį užklupo sėkmė, pasakoja daugiau nei 200 000 Eur laimėtojas.  

Anksčiau yra laimėjęs automobilį

Pasiteiravus, ką planuoja veikti su sąskaitą papildžiusia šešiaženkle suma, vyras nedvejoja – juos skirs nuosavo, su statybomis susijusio verslo plėtrai.

„Bus jau ne pirmas kartas. Praeityje esu laimėjęs automobilį – tada jį pardaviau ir pinigus taip pat skyriau darbo reikalams“, – dalinasi žaidėjas.

Antanas – jau antras telšiškis, kuriam pastaruoju metu „Eurojackpot“ žaidime pavyko laimėti šešiaženklę sumą. Rugsėjo viduryje didžiojo prizo dalį – 399 833 Eur – susižėrė taip pat žaidėjas iš Telšių, tik jis bilietą pirko internetu.

„Eurojackpot“ – viena populiariausių loterijų Europoje, kuri vienija net 18-os šalių žaidėjus. Lietuvoje ši loterija pradėta organizuoti 2013 metais. Nuo tada ji daugybę mūsų tautiečių pavertė įspūdingų sumų laimėtojais, o keletą – net ir multimilijonieriais.