Neskubėk ir būsi pirmas

Valdemaras iš Kėdainių rajono gyvena savu ritmu. Vasara jam ne atostogų metas, o pats darbymetis – nes ūkininkauja. Naujais daiktais jis nesižavi – kur kas mieliau renkasi senus, turinčius istoriją ir aurą. Na, o loterijos bilietus visada perka likus maždaug valandai iki žaidimo. Kas žino, gal šis sprendimas jam ir padėjo laimėti 48 486 eurus?

Sėkmė Valdemarą ištiko dar birželio mėnesį „Eurojackpot“ loterijoje. Vyras Dotnuvos „Mini market“ parduotuvėje apsilankė likus valandai iki bilietų pardavimo stabdymo. Ir nusičiupo laimingą  „Džokerio“ derinį.

„Anksti gulu, tai tą vakarą rezultatų jau nesužinojau. Bet anksti ir keliuosi – tai auštant jau tikrinausi bilietą internete“, – pasakoja Valdemaras.  

Tiesa, savo akimis vyras nepatikėjo. Patvirtinti buvo priversta žmona.

„Pažadinau, išverčiau iš lovos, klausiau, ar supranta taip pat, kaip ir aš. Matot, iki tol daugiausia buvau laimėjęs kelis šimtus. Tai užklupo nepasiruošusį“, – juokiasi daugiau nei 48 tūkstančių eurų laimėtojas.

Vis tik galiausia už išvertimą iš lovos žmonai buvo atsidėkota – automobiliu.

„Ne naujas, ne naujas, bet geras – dar toli veš. Be to daugiau pinigų reikėjo kitam reikalui. Įsigijau Smetonos laikų pastatą su turtinga istorija. Planuoju jį restauruoti“, – dalinasi Valdemaras.

„Džokerio“ derinys yra kiekviename „Eurojackpot“ biliete. Derinį sudaro penki skaičiai – kiekvienas nuo nulio iki devynių. Didysis prizas laimimas, kai atspėjami visi penki skaičiai eilės tvarka.

Valdemarui sėkmę atnešė derinys 0, 0, 3, 1, 0.

Per praėjusius metus „Eurojackpot“ loterijoje lietuviai iš viso laimėjo daugiau nei 7,4 milijono eurų.