Po bilieto nutrinamu sluoksniu – nauji namai

Ką veiktumėte, jei vėlų vakarą būdami vieni sužinotumėte laimėję ketvirtį milijono eurų? Variantų daug, tačiau vilnietė Vilija (vardas pakeistas) pasirinko patį paprasčiausią – atsigulė miegoti. Ir sapnuose pradėjo dėlioti naujų namų interjerą.

Buvo tikra 500 procentų

Vilija bene kasdien savo darbe sutinka žmonių, kuriems pasisekė laimėti loterijoje. Tad dvejonių, ar taip gali atsitikti ir jai – neturėjo.

„Kai nutryniau bilietą ir pamačiau skaičių, buvau ne 100, o visais 500 procentų tikra, kad viską supratau teisingai. Net nesiruošiau nešti to bilieto tikrinti. Aišku, kitokių jausmų buvo – nuostabos, nerimo... Bet abejonių, ar tai, ką matau – tiesa, ne“, – tikina laimėtoja.

Du iš dviejų

Šešiaženklę sumą po nutrinamu sluoksniu slėpusį loterijos bilietą Vilija nusipirko vieną trečiadienio vakarą užsukusi į pakelėje pasitaikiusią parduotuvę.

Iš plataus asortimento moteris pasirinko loteriją „Sėkmės 7“. Iš įvairių kainų diapazono – patį brangiausią bilietą.

„Ir kad jau būtų visai aišku, jog esu nusiteikusi rimtai – paėmiau du. Abu ir laimėjo. Vienas mažiausią galimą sumą – 10 eurų. Kitas – didžiausią“, – pasakoja 250 000 Eur susižėrusi moteris.

Džiaugsmas per tris kartas

Nors įpratusi klausytis kitų sėkmės istorijų, savąja Vilija dalintis neskuba. Kol kas džiugią žinią saugo trijų vienos šeimos kartų moterų lūpos – apie laimėjimą žaidėja pasipasakojo tik mamai ir dukrai.

„Jos žino ir mano planus – kad noriu įsigyti naujus namus. Naujos statybos butą. Džiaugiasi už mane ir palaiko“, – pasakojimą užbaigia Vilija.

Šiemet momentinėse loterijose žaidėjai iš viso laimėjo jau daugiau nei 20 milijonų eurų.