Savo sėkmės kalvė: daugkartinė laimėtoja iš Vilniaus „Vikinglotto“ susižėrė dar 15 880 Eur

Skaičiai vilnietės Zitos gyvenime – kasdieniai palydovai. Kavinei ilgus metus vadovaujanti moteris nuolat skaičiuoja produktus, klientus, uždarbį. O po darbų dažnai su skaičiais dar ir pažaidžia – įvairiose loterijose.  Viena jų moteriai ir atnešė penkiaženklę sumą. Gegužės 15 dieną, 15 valandą, Zitos pirktas „Vikinglotto Plius su Banginiu“ bilietas laimėjo daugiau nei 15 tūkstančių eurų.

Fortūnos dovana – dešimtmečio proga

Vilnietė Zita laimi jau toli gražu ne pirmą kartą. Jos sėkmės sąraše daugybė smulkių sumų, taip pat keli pakvietimai į „Teleloto“ laidą, kurioje yra susižėrusi ir 3000 Eur.

O kalbant konkrečiai apie „Vikinglotto“ – prieš dešimtį metų šiame žaidime moteris jau buvo laimėjusi 8000 litų.

„Kiek pamenu, už juos sodybą susitvarkėme. O už dabartinį laimėjimą automobilį naują pirksime. Būtų gerai ir kokios atostogos, bet negaliu savo klientų alkanų palikti“, – juokiasi kavinės savininkė.

Laimingi tik pačios pirkti bilietai

Zita sako, kad laimėti jai padeda atkaklumas bei intuicija, kuri pakužda, kada ir kurį bilietą įsigyti.

„Labai daug bilietų gaunu ir dovanų, pavyzdžiui, vyras moters dienos proga jų įteikė vietoj gėlių arba per gimtadienį gavau įvairių. Ir kavinės svečiai pridovanoja. Bet laimiu, tik jei pati perku. Dar niekada nelaimėjau su kito bilietu“, – aiškina moteris.

Kadangi bilietų galima įsigyti ir Zitos kavinėje, vilnietė dažnai susiduria su kitais loterijų entuziastais. Tiesa, dažnai sėkmę nugvelbia ir iš jų.

„Pavyzdžiui, tą gegužės 15-ą dieną pas mane vyko klientų gimtadienis, jie pirko 20 „Vikinglotto“ bilietų. Bet laimingąjį jau buvau nusipirkusi aš“, – sako 15 880 Eur laimėtoja.

„Vikinglotto“ loterija organizuojama Lietuvoje, Norvegijoje, Suomijoje, Danijoje, Slovėnijoje, Belgijoje, Estijoje, Latvijoje, Islandijoje ir Švedijoje. Žaidėjai iš šių šalių kiekvieną trečiadienį varžosi dėl Aukso puodo, kuris varijuoja nuo 3 iki 25 milijonų eurų, bei kitų piniginių prizų.