Šiaulietės artimųjų laukia maloni staigmena

„Dar niekas nieko nežino. Galvoju, kaip pranešti. Nors tikiu, kad bet kokiu atveju žinia bus priimta palankiai“, – juokiasi Dalia, paklausta, kaip planuoja įgyvendinti savo planą – padalinti laimėtus 75 000 eurų artimiesiems.

Trynė ne skubos tvarka

Šiaulietė 75 000 eurų susižėrė momentinėje loterijoje „Sostų karai“. Ir nors ši loterijos rūšis išskiria galimybe iškart sužinoti – pasisekė ar ne, Dalia neskubėjo sužinoti atsakymo.

„Šeštadienį ryte apsipirkinėjau ir sugalvojau nusipirkti nutrinamą bilietą. Norėjau paimti vieną, bet netyčia ištraukiau du. Tai abu ir pasilikau“, – pasakojimą pradeda žaidėja iš Šiaulių.

Grįžusi namo moteris vis tik nusprendė, kad pirma darbai – tik tada pramogos. Ir pasidėjusi bilietus ėmėsi tvarkyti nesibaigiančius buitinius reikalus.

„Tryniau tik sekmadienį. Pirmame laimėjau 10 eurų ir nudžiugau, kad jau atsipirko abu bilietai. O tada nutryniau antrą“, – akimirką, kai sužinojo, kad susižėrė 75 000 eurų, prisimena moteris.

Likusį sekmadienį Dalia sako praleidusi „kaip ant adatų“. Buvo viena, niekam neskambino, niekam nerašė.

Sulaukusi pirmadienio patraukė tiesiai į loterijos atstovybę.

„Tik tada, kai darbuotoja patvirtino laimėjimą – įkvėpiau ir iškvėpiau. Tada viskas tapo tikra“, – sako Dalia.

Dalinsis su šeima

Loterija „Sostų karai“ yra įkvėpta to paties pavadinimo itin populiaraus serialo, kuriame netrūksta šeimyninių intrigų ir konkuravimo.

Tad paradoksalu, jog Dalia „Sostų karuose“ laimėtą sumą žada... išdalinti artimiesiems.

„Kol kas prasitariau tik sesei ir prisakiau tylėti. Noriu padaryti staigmeną“, – su jauduliu kalba šiaulietė.

Loterija „Sostų karai“ Lietuvoje pasirodė šių metų vasarį. Įspūdingai atrodantį nutrinamą bilietą paruošė inovatyviausių loterijų šalyje organizatorė „Euloto“, bendradarbiaudama su bilietų gamybos technologijų madas visam pasauliui diktuojančia tarptautine įmone „Scientific Games“ ir licenciją suteikusia kompanija „Warner Bros Discovery Global Themed Entertainment“.

Bilieto kaina 5 Eur. Įsigyti galima visose loterijos bilietų platinimo vietose.