Vienas džiugus alytiškės gyvenimo sprendimas po kito

Saulėta šeštadienio popietė. Dvi draugės gurkšnoja kavą ir įnirtingai kalbasi apie po kelių mėnesių laukiančią šventę. Staiga viena jų – alytiškė Samanta – išsitraukia telefoną ir internetu nusiperka „Vikinglotto“ loterijos bilietą. „Nežinau, kas man užėjo. Tiesiog toptelėjo, kad dabar yra tinkamas laikas priimti dar vieną svarbų gyvenimo sprendimą“, – juokiasi būsima nuotaka ir jau esama loterijos laimėtoja Samanta.

Pirmiausia žadino jaunikį

Alytiškės spontaniškai įsigytas „Vikinglotto“ bilietas vėlų trečiadienio vakarą laimėjo pusę „5+1“ kategorijos prizo – 18 503 eurus.

Apie tai mergina sužinojo ankstų ketvirtadienio rytą, kai vos pabudusi perskaitė elektroniniu paštu atėjusį laišką.

„Ką pirmiausia dariau? Ogi žadinau būsimą vyrą. Aš toks žmogus, man reikia džiaugsmu dalintis. Paskui ir sesėms, ir broliui, ir mamai, ir tai pačiai draugei, su kuria gėrėm kavą, pasipasakojau. Ji tapo mano sėkmės liudininke“, – sako Samanta.

Vestuvėms ir meilės lizdeliui

Laimėti pinigai alytiškei leido lengviau atsikvėpti ir į dabartinį gyvenimo etapą dažniau žvelgti su šypsena, o ne iš įtampos suraukta kakta.

„Neseniai įsigijome nuosavus namus. Rugpjūtį laukia vestuvės. Džiaugsmas milžiniškas, bet išlaidos irgi nemažos. Šis laimėjimas viską palengvino“, – tvirtina daugiau nei 18 tūkstančių eurų laimėtoja.

„Vikinglotto“ žaidimas vyksta kiekvieną trečiadienį, jame varžosi dalyviai iš dešimties šalių.

Pagrindinis šios loterijos prizas – Aukso puodas – mūsų šalyje laimėtas tris kartus: 2021 m. vilniečiui atiteko 13 milijonų eurų, 2022 m. uteniškė susižėrė 5,7 milijono eurų, o pakruojiškis – 5,4 milijono eurų.