5000 Eur e-loterijoje laimėjusi Dainuolė: „Džiaugiuosi, kad sukuriamos tokios galimybės“

Vilnietė Dainuolė momentinėje internetinėje loterijoje „Blitz loto“ laimėjo 5000 eurų. Laimėjimą moteriai atnešė žaidimas „Aukšta įtampa“, kuriame ji dalyvavo drąsiai ir atkakliai – įsigijusi 35 bilietų rinkinį už vos 17,5 eurų.

Laimėjimą panaudos prasmingai

Dainuolė pasakoja, jog internetinėse loterijose dalyvauja jau maždaug metus, nes jai tai smagus laiko praleidimo būdas. Šį kartą kartu su geromis emocijomis jis atnešė ir nemenką piniginį prizą, kuris, kaip sako Dainuolė, labai pravers. „Sėkmė ištiko pačiu laiku. Man reikalingas dantų protezavimas, o tai brangus procesas. Todėl tie netikėtai laimėti 5000 eurų jau turi savo paskirtį. Viskas susidėliojo į savo vietas“, –džiaugiasi moteris.

Pirmenybę teikia loterijoms internete

Dainuolė pasakoja, kad loterijų bilietus perka tik internetu, nes jai taip paprasčiau ir patogiau – nereikia niekur eiti, nepasimeta bilietas. „O kalbant apie momentinius žaidimus – internete jų labai daug ir įvairių. Galima neskubant pasirinkti, išbandyti kelis vienu prisėdimu“, – privalumus vardina moteris.

Žais ir toliau – šįkart dėl mašinos

Pasiteiravus, ar planuoja toliau dalyvauti loterijose, Dainuolė nedvejodama sako taip. Ir jau turi tikslą, kurio sieks. „Svajoju laimėti mašiną, tikiu, kad taip gali nutikti. Galimybė laimėti mašiną man labiausia asocijuojasi su „Teleloto“, taigi dalyvauju šioje loterijoje, perku bilietus internetu. Žinoma, užsuksiu ir į „Blitz loto“ pažaisti – atsipalaiduoti, maloniai praleisti laiką“, – planais dalinasi vilnietė.

Į klausimą, ką apskritai mano apie loterijas, moteris atsako, kad džiaugiasi, jog organizuojama tokia pramoga, sukuriamos galimybės laimėti. „Aš visada tikėjau, kad laimėti įmanoma. O dabar ir įsitikinau“, – pokalbį baigia 5000 eurų prizo savininkė.