8000 Eur laimėjimo vos nepaleido vėjais

„Nieko nebūčiau daręs, niekur nebūčiau skambinęs. Tikrai netikėjau“, sako Vytautas iš Šilalės, vos vėjais nepaleidęs keturženklės sumos. Pirmą kartą išbandęs „Blitz loto“ žaidimus vyras laimėjo 8000 eurų. Tačiau sutrikęs – sėkmę palaikė apgaule.  

Užsuko pasitikrinti bilietų

Loto.lt svetainėje Vytautas užsiregistravo dar 2022-aisiais, tačiau per šiuos kelis metus joje buvo nedažnas svečias. Pastarąjį kartą jis užsuko pasitikrinti kelių popierinių bilietų. Ir, kadangi turėjo laisvo laiko, užklydo į „Blitz loto“ – internetinių žaidimų skiltį.

„Pamačiau pažįstamą pavadinimą „Sėkmės 7“. Buvau parduotuvėje pirkęs nutrinamą šios loterijos bilietą. Na ir susidomėjau, kaip ta pati loterija žaidžiama internetu“, – savo pasirinkimą aiškina vyras.

Pasirodė, jog skirtumų tarp popierinio ir virtualaus momentinės loterijos bilieto – nedaug, tad vyras pradėjo žaisti.  Tačiau netrukus jį iš vėžių išmušė pasirodęs pranešimas.

„Buvo parašyta, kad laimėjau 8000 eurų. Tada kažką paspaudžiau ir užrašas dingo. Iškart šovė mintis, kad čia kažkokia apgaulė. Juk internete visokių variantų būna“, – tuomet kilusiomis abejonėmis dalinasi žaidėjas.

Skubėjo į atstovybę

Tad daugiau nei savaitę po to lemtingo žaidimo Vytautas nesiėmė jokių veiksmų. Kaip sako – būtų nesiėmęs išvis, jei ne skambutis iš „Blitz loto“.

„Nieko neprašė, jokių duomenų – tik paklausė, kada planuoju atvykti į loterijos atstovybę. Iš pradžių nesupratau, apie ką kalbam. O kai supratau – ir supratau, kad čia rimta, susiradau artimiausios atstovybės adresą ir skubėjau į Klaipėdą“, – dabar prisiminęs jau juokiasi laimėtojas.

8000 eurų Vytautui atnešusi internetinė momentinė loterija „Sėkmės 7“ yra tik vienas iš gausybės siūlomų „Blitz loto“ žaidimų. Jų bilietų kainos prasideda vos nuo 10 centų, o laimėjimai siekia net iki 80 000 eurų.

„Blitz loto“ žaidimai vyksta tik svetainėje loto.lt.

Laimėjimai iki 1000 Eur imtinai yra išmokami automatiškai į loto.lt esančią žaidėjo piniginę. Laimėjimai nuo 1000,01 Eur iki 29 999,99 Eur imtinai yra pervedami į žaidėjo asmeninę mokėjimo sąskaitą, kai jis užpildo laimėjimo paraišką kurioje nors iš loterijos atstovybių arba centrinėje būstinėje ir pateikia asmens tapatybės dokumentą. Dėl didesnių laimėjimų paraiška gali būti užpildyta tik centrinėje būstinėje Vilniuje.