Internetu įsigytas „Vikinglotto“ bilietas atnešė 7512 Eur

Minties, kilusios tarp darbų, ir kelių paspaudimų telefonu – tiek teprireikė vilniečiui Antanui (vardas pakeistas laimėtojo prašymu), kad prisikviestų fortūną. Svetainėje loto.lt įsigijęs vieną „Vikinglotto“ bilietą, netrukus vyras džiaugėsi 7512 Eur laimėjimu.

Pramoga iš kartos į kartą

Paprašytas pasidalinti savo sėkmės istorija, Antanas pradeda nuo pačių pradžių. Vyras pasakoja, jog susidomėjimą loterijomis perėmė iš ankstesnių šeimos kartų.

„Mano senelis žaisdavo „Teleloto“ – kelis kartus dalyvavo ir studijos žaidimuose, yra laimėjęs kelionę į Palangą, fotoaparatą. Tėvai taip pat kartais sudalyvaudavo. O galiausia tokia pramoga pasirodė įdomi ir man. Tad bene kas savaitę leidžiu sau įsigyti vienos ar kitos loterijos bilietų“, – aiškina Antanas.

Ne išimtis buvo ir praėjusi savaitė. Antradienio popietę sėdėdamas darbe vyras prisiminė, jog dar nėra pasiruošęs trečiadienį vyksiančiam „Vikinglotto“ žaidimui. Tad per kelias minutes šią klaidą ištaisė – telefonu prisijungė prie savo žaidėjo paskyros ir įsigijo vieną vienintelį bilietą.

Nuo pat ryto – apkrova širdžiai

Kadangi Antanas anksti keliasi į darbą, jis anksti ir gulasi. Tad vėlų trečiadienio vakarą vykusios „Vikinglotto“ laidos, kurioje buvo paskelbtas laimėtoju, vyras nematė.

Žinia apie sėkmę jį pasiekė kitos dienos ankstų rytą.

„Apie 6 valandą gavau laišką į elektroninį paštą ir iškart atsidariau. Pirmiausia pastebėjau konfeti, užrašą sveikiname – tada jau supratau, kad pasisekė. O kai pamačiau sumą, net širdelė tankiau plakt pradėjo“, – prisiminęs juokiasi daugiau nei 7 tūkstančių eurų laimėtojas.

Paklaustas, ką planuoja veikti su pinigais, Antanas sako, kad dar nenusprendė – kol kas jie papildys šeimos santaupas.

„Vikinglotto“ loterija organizuojama Lietuvoje, Norvegijoje, Suomijoje, Danijoje, Slovėnijoje, Belgijoje, Estijoje, Latvijoje, Islandijoje ir Švedijoje. Žaidėjai iš šių šalių kiekvieną trečiadienį varžosi dėl Aukso puodo, kuris varijuoja nuo 3 iki 25 milijonų eurų, bei kitų piniginių prizų.

Didžiausia suma, kurią „Vikinglotto“ laimėjo lietuvis – 13 milijonų eurų. Tiek 2021 metais atiteko vilniečiui.