Naujiena legendinės loterijos gerbėjams – žaidimas internetu TELELOTO+

Populiariausios šalies loterijos „Teleloto“ gerbėjai nuo šiol galės dar aktyviau įsitraukti į žaidimą ir turės dar daugiau galimybių laimėti. Pristatome TELELOTO+! Tai naujas žaidimas, skirtas bilietus perkantiems internetu.

GALIMYBĖ PATIEMS RINKTIS SKAIČIUS

Vienas iš pagrindinių privalumų, kuriuos žaidėjams pasiūlys TELELOTO+, tai galimybė patiems rinktis skaičius ir taip aktyviau įsitraukti į žaidimą.

„Reguliariai atliekame žaidėjų apklausas – o jų rezultatai rodo, jog žmonės, nors ir suvokia, kad loterijoje sėkmę lemia tik atsitiktinumas, nori turėti galimybę daryti tam tikrą įtaką, t.y. rinktis skaičius, jų seką ir panašiai. Ilgai ieškojome būdų, kaip daugiau pasirinkimo laisvės suteikti ir jau gilias žaidimo tradicijas turinčiai „Teleloto“ loterijai. Galiausia paieškos virto nauju, tačiau su loterija subtiliai susietu žaidimu TELELOTO+“, – žaidimo atsiradimo priežastis aiškina loteriją organizuojančios įmonės „Olifėja“ marketingo vadovė Renata Mozuraitė.

Vieną TELELOTO+ bilietą sudaro vienas derinys iš penkių skaičių – nuo 1 iki 75. Juos žaidėjas galės tiek rinktis pats, tiek leisti, kad atsitiktinai sugeneruotų loterijų sistema.

Sėkmę naujame TELELOTO+ žaidime lems ateinantį sekmadienį „Teleloto“ laidos metu išriedėję pirmi dvylika kamuoliukų. Jei jų skaičiai sutaps su skaičiais, esančiais žaidėjo pasirinktame derinyje – bus laimimas atitinkamas prizas.

„Sutapus visiems penkiems skaičiams – žaidėjui atiteks pagrindinis TELELOTO+ prizas. Sutapus keturiems ar trims skaičiams – taip pat lauks kintančio dydžio laimėjimai. Svarbu paminėti, kad laimėjimą lems tik sutapusių skaičių kiekis. Nei derinio skaičių eiliškumas, nei pasirinktų kamuoliukų spalva įtakos neturi“, – žaidimo principą detalizuoja R. Mozuraitė.

SKIRTA TIK BILIETUS PERKANTIEMS INTERNETU

TELELOTO+ bilietus žaidėjai galės įsigyti tik kartu su įprastu „Teleloto“ bilietu ir tik internetu. Pasak R. Mozuraitės, tikimasi, jog žaidėjai, užsukę išbandyti TELELOTO+, kartu atras ir loterijų internete privalumus.

„Bilietų pirkimas internetu suteikia daugiau lankstumo – tą galima daryti bet kada ir bet kur, kur tik veikia interneto ryšys. Taip pat įsigytas elektroninis bilietas niekada nepasimeta ir nesusiglamžo, jis visada saugiai laukia jūsų loto.lt paskyroje. O galiausia, perkant internetu kur kas sumažėja galimybė pražiopsoti laimėjimą. Apie aplankiusią sėkmę kiekvienas yra informuojamas elektroniniu paštu, o smulkūs laimėjimai iškart pervedami į žaidėjo piniginę“, – vardina R. Mozuraitė.

TELELOTO+ bilieto kaina 1 Eur. Kartu su vienu „Teleloto“ bilietu bus galima įsigyti iki dešimties TELELOTO+ bilietų.