„Netflix“ iškeitę į „Teleloto“ panevėžiečiai laimėjo automobilį

Sekmadienio vakarą jauna panevėžiečių pora leido jaukiai įsitaisę prie televizoriaus. Ir ne – ekrane rodė ne kriminalinį serialą ar realybės šou – o trečią dešimtmetį skaičiuojanti žaidimą „Teleloto“. Jis panevėžiečiams sukėlė daugiau emocijų nei bet koks iki šiol matytas veiksmo filmas. 
 
Mylimų moterų įtaka
 
Svarbi detalė – jog Arnas ir jo mergina žaidimą stebėjo ne tuščiomis. Telefonuose jie turėjo loterijos bilietų, kuriuos įsigijo internetu. 
„Viskas prasidėjo nuo močiutės –  ji dažnai žaisdavo „Teleloto“. Taip susidomėjau ir aš. Kartas nuo karto nusipirkdavau bilietą parduotuvėje. Kol prieš maždaug mėnesį draugė parodė, kad pirkti internetu paprasčiau ir užsiregistravau loto.lt“, – pasakoja Arnas. 
 
Atsisuko tris kartus
 
Pora bilietus braukė savu stiliumi – telefone, pasidarę internetinių bilietų nuotraukas. Ir nors lentelėse dar buvo likę nepaliestų skaičių, staiga jaunuoliams užėmė kvapą. 
„Siuntė automobilį – „Mini Cooper Countryman“. Net nelabai atidžiai tuo metu žiūrėjom, nes tikrai neatrodė realu laimėti. Girdim – sako, kad laimingas bilietas pirktas internetu. Atsisukom dar kartą – tikrinam, sutampa numeris. Dar kartą atsisukom. Tada atsisukom vienas į kitą“, – akimirką, kai pribloškė netikėta žinia, prisimena Arnas.  
Panevėžiečių porai atitekęs „Mini Cooper Countryman“ – jau 53-ias automobilis, šiemet laimėtas „Teleloto“ loterijoje. 
Taip pat per 2024 metus šiame žaidime išsidalinta jau beveik 10 milijonų eurų.